Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
logo VŠCHT
iduzel: 44910
idvazba: 49560
šablona: api_html
čas: 14.7.2020 12:52:20
verze: 4671
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-web.vscht.cz/programy/
branch: trunk
Obnovit | RAW

Chemie a analýza potravin a přírodních produktů

1. ročník

Zimní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
M323001 Chemická bezpečnost potravin 2/1/0 Z+Zk 4
M323004 Reakční mechanismy v chemii potravin 2/0/0 Zk 3
M323006 Chemometrie 1/2/0 Z+Zk 4
M323010 Izolační a separační metody 3/0/0 Zk 4
M323011 Laboratorní projekt I 0/0/6 KZ 4
M323015 Speciální analýza potravin 3/0/0 Zk 4
M342018 Vědecká komunikace 2/1/0 Z+Zk 4
Povinně volitelné A
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob 2/1/0 Z+Zk 4
M323007 Technologie přípravy stravy 2/0/0 Zk 3

Letní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
M323003 Laboratoř chemické bezpečnosti potravin 0/0/6 KZ 4
M323005 Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin 0/0/6 KZ 4
M323013 Jakost v laboratorní a výrobní praxi 1/1/0 Z+Zk 3
M323016 Analýza biologicky aktivních látek 2/1/0 Z+Zk 4
M323019 Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků 0/0/6 KZ 4
M323020 Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy 2/1/0 Z+Zk 4
M352001 Odborná praxe 0/0/0 Z 3
Povinně volitelné A
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
M319016 Biotechnologické aplikace mikroorganismů 2/1/0 Z+Zk 4
M323002 Dietologie 2/1/0 Z+Zk 4

2. ročník

Zimní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
M323009 Toxikologie potravin 2/1/0 Z+Zk 4
M323012 Laboratorní projekt II 0/0/12 KZ 8
M323014 Nutraceutika a funkční potraviny 2/1/0 Z+Zk 4
M323017 Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat 3/0/0 Zk 4
M323018 Chemie potravinových surovin a výrobků 2/0/0 Zk 3
M323021 Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin 0/0/6 KZ 4
Povinně volitelné A
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
M320027 Potravinářská mikrobiologie 2/0/0 Zk 3
M323008 Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy 2/1/0 Z+Zk 4

Letní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
M963001 Diplomová práce 0/0/30 Z 30

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

VŠCHT Praha
na sociálních sítích
zobrazit plnou verzi