Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
logo VŠCHT
iduzel: 61411
idvazba: 72838
šablona: api_html
čas: 4.2.2023 07:50:45
verze: 5254
uzivatel:
remoteAPIs: https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/?weburl=/sis
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 61411
idvazba: 72838
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'www.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: 'cs'
iduzel: 61411
path: 1/4111/959/8547/4161/1398/8548/4168/4169/8547/4156/1394/8548/39341/39376/8548/48364/48365/8548/43892/43893/8548/39341/39375/8548/38914/38915/8548/29628/29629/8548/43413/8548/28158/28159/8548/24136/24137/8548/28861/28894/8548/25669/25670/8548/20508/20509/8548/22498/22499/8548/4162/1338/8548/15102/15103/8548/10022/10023/8548/4163/1558/8548/4164/945/8548/4165/1404/8548/4168/1410/8548/5338/5339/8548/6214/6522/8548/6996/6998/8548/7925/7928/8548/7925/7928/7937/8548/7924/7930/8548/7924/7930/7941/8548/7922/7926/8548/4167/1406/8548/11349/11351/1/12984/12985/8548/42398/42399/8547/11265/11271/8547/4154/1408/8547/4160/1399/8547/4156/1393/1/4111/942/8547/4161/1397/8547/4159/1395/1/1401/13358/519/61411
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Chemie a analýza potravin a přírodních produktů

Předměty programu

1. ročník

Zimní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
M323001 Chemická bezpečnost potravin 2 / 1 / - Z+Zk 4
M323004 Reakční mechanismy v chemii potravin 2 / - / - Zk 3
M323006 Chemometrie 1 / 2 / - Z+Zk 4
M323010 Izolační a separační metody 3 / - / - Zk 4
M323011 Laboratorní projekt I - / - / 6 KZ 4
M323015 Speciální analýza potravin 3 / - / - Zk 4
M342018 Vědecká komunikace 2 / 1 / - Z+Zk 4
Povinně volitelné
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob 2 / 1 / - Z+Zk 4
M323007 Technologie přípravy stravy 2 / - / - Zk 3

Letní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
M323003 Laboratoř chemické bezpečnosti potravin - / - / 6 KZ 4
M323005 Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin - / - / 6 KZ 4
M323013 Jakost v laboratorní a výrobní praxi 1 / 1 / - Z+Zk 3
M323016 Analýza biologicky aktivních látek 2 / 1 / - Z+Zk 4
M323019 Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků - / - / 6 KZ 4
M323020 Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy 2 / 1 / - Z+Zk 4
M352001 Odborná praxe - / - / - Z 3
Povinně volitelné
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
M319016 Biotechnologické aplikace mikroorganismů 2 / 1 / - Z+Zk 4
M323002 Dietologie 2 / 1 / - Z+Zk 4

2. ročník

Zimní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
M323009 Toxikologie potravin 2 / 1 / - Z+Zk 4
M323012 Laboratorní projekt II - / - / 12 KZ 8
M323014 Nutraceutika a funkční potraviny 2 / 1 / - Z+Zk 4
M323017 Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat 3 / - / - Zk 4
M323018 Chemie potravinových surovin a výrobků 2 / - / - Zk 3
M323021 Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin - / - / 6 KZ 4
Povinně volitelné
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
M320027 Potravinářská mikrobiologie 2 / - / - Zk 3
M323008 Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy 2 / 1 / - Z+Zk 4

Letní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
M963001 Diplomová práce - / - / 30 Z 30

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČ: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

VŠCHT Praha
na sociálních sítích
zobrazit plnou verzi