Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
iduzel: 12471
idvazba: 14833
šablona: stranka_ikona
čas: 20.9.2019 13:35:36
verze: 4603
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Archiv 2010

27. 12. 2010
Pivo ve všech podobách
Pondělní Poradnu pro spotřebitele navštívil doc. Ing. Pavel Dostálek, CSc. Posluchačům odpovídal na dotazy týkající se stupňovitosti piva, europiva, kyseliny mléčné v pivě i nealkoholických piv.

29. 11. 2010
Jsou čokolády opravdu čokoládové?
V pondělní Poradně prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. odpovídala spotřebitelům na otázky týkající se čokolády a čokoládových cukrovinek.

1. 11. 2010
Perfluorované sloučeniny
Po telefonu se se studiem spojila prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. a pohovořila o Obsahu perfluorovaných sloučenin.

9. 8. 2010
Slivovice, jablkovice, meruňkovice,...
V pondělní Poradně pro spotřebitele promluvil prof. Ing. Karel Melzoch, CSc. na téma "Výroba domácích lihovin v pálenicích".

12. 7. 2010
Zmrzlina - jak se nespálit
V Poradně pro spotřebitele Českého rozhlasu 2 - Praha vystoupila prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. z Ústavu chemie a analýzy potravin.

7. 6. 2010
O ovoci v rozhlase
Zpracování sezonního ovoce se v Poradně pro spotřebitele věnoval Dr. Ing. Miroslav Čeřovský.

24. 5. 2010
Bezpečnost potravin
Hostem Poradny pro spotřebitele na téma "Bezpečnost potravin" byla prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. z Ústavu chemie a analýzy potravin.

12. 4. 2010
Nové způsoby chovu od roku 2012?
V pravidelné pondělní Poradně pro spotřebitele pohovořila doc. Ing. Kamila Míková, CSc. na téma "Vejce ve všech podobách".

8. 3. 2010
Jako nic není černé ani bílé, tak ani ty potraviny nejsou zdravé a nezdravé
V pondělní Spotřebitelské poradně se doc. Ing. Jana Dostálová, CSc. z VŠCHT Praha věnovala tématu: "Tuky (zdravé i ty nezdravé)".

8. 2. 2010
Jsou lahůdky potraviny?
V pondělní Spotřebitelské poradně se Dr. Ing. Miroslav Čeřovský z Fakulty potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha věnoval tématu: "Jak vybírat a na co si dát pozor při nakupování lahůdek".

11. 1. 2010
Obal není jen lákadlo
V pondělní Spotřebitelské poradně se doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc. z Fakulty potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha věnoval tématu: "Obal není jen lákadlo".

Aktualizováno: 8.1.2015 11:34, Autor:

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

VŠCHT Praha
na sociálních sítích
zobrazit plnou verzi