Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
logo VŠCHT
Nacházíte se: VŠCHT Praha  → Studium → Studijní programy → Magisterské studijní programy → Studijní plán
iduzel: 61396
idvazba: 72820
šablona: stranka
čas: 1.7.2022 21:39:41
verze: 5054
uzivatel:
remoteAPIs: https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/plan?weburl=/studium/studijni-programy/studijni-plany-mgr
branch: trunk
Obnovit | RAW

Technologie potravin

Předměty programu

1. ročník

Zimní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob 2 / 1 / - Z+Zk 4
M322002 Procesní chemie potravin 3 / 2 / - Z+Zk 6
M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2 / 1 / - Z+Zk 4
M322004 Mikrobiologie potravin a kosmetiky 2 / 1 / - Z+Zk 4
M324005 Principy úchovy potravin 2 / 1 / - Z+Zk 4
M352002 Odborný projekt programu technologie potravin I - / 3 / - KZ 3
Povinně volitelné
Minimální počet zapisovaných předmětů: 2
M321003 Aplikovaná výpočetní technika 1 / 2 / - KZ 3
M322001 Hygiena a sanitace potravinářských výrob 2 / 1 / - Z+Zk 4
M324003 Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu 2 / - / - KZ 2
M501060 Řízení a rozhodování ve výrobních podnicích 2 / - / - Zk 3

Letní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
M320044 Potravinářská biochemie 2 / 1 / - Z+Zk 4
M321005 Výroba potravin a nutriční hodnota 2 / 1 / - KZ 3
M324007 Provozní analýza potravin 2 / 1 / - Z+Zk 4
M352001 Odborná praxe - / - / - Z 3
M352006 Laboratoř oboru - / - / 5 KZ 3
M352011 Odborný projekt programu technologie potravin II - / 3 / - KZ 2
Povinně volitelné
Minimální počet zapisovaných předmětů: 2
M321007 Technologie cukru 2 / - / - Zk 3
M321008 Technologie čokolády a cukrovinek 2 / - / - Zk 3
M322010 Technologie mléčných výrobků I 2 / - / - Zk 3
M322012 Chemie a technologie tuků I 2 / - / - Zk 3
M324010 Technologie zpracování ovoce a zeleniny I 2 / - / - Zk 3
M324012 Technologie masa I 2 / - / - Zk 3
Povinně volitelné
Minimální počet zapisovaných předmětů: 2
M319016 Biotechnologické aplikace mikroorganismů 2 / 1 / - Z+Zk 4
M321022 Přírodní a modifikované polysacharidy 2 / - / - Zk 3
M322008 Tenzidy a detergenty 2 / 1 / - Z+Zk 4
M324008 Teorie spotřebitele 2 / - / - KZ 2
M444004 Měření a řízení v průmyslových procesech 2 / 1 / - Z+Zk 4

2. ročník

Zimní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
M324001 Balení potravin 2 / 1 / - Z+Zk 4
M324004 Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin 2 / 1 / - Z+Zk 4
M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin - / - / 5 KZ 3
M352007 Technologický projekt - / - / 8 KZ 7
Povinně volitelné
Minimální počet zapisovaných předmětů: 2
M321009 Cereální technologie 2 / - / - Z+Zk 3
M321010 Chemie a technologie škrobu 2 / - / - Z+Zk 3
M322011 Technologie mléčných výrobků II 2 / - / - Z+Zk 3
M322013 Chemie a technologie tuků II 2 / - / - Z+Zk 3
M324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny II 2 / - / - Z+Zk 3
M324013 Technologie masa II 2 / - / - Z+Zk 3
Povinně volitelné
Minimální počet zapisovaných předmětů: 2
M321004 Výpočetní metody a modelování v oboru 2 / 2 / - KZ 4
M322005 Chemie a technologie kosmetiky 2 / 1 / - Z+Zk 4
M322009 Probiotika a funkční potraviny II 2 / 1 / - Z+Zk 4
M324006 Autenticita a detekce falšování potravin 2 / 1 / - Z+Zk 4
M324014 Technologie minoritních živočišných produktů 2 / - / - Zk 3
M444005 Laboratoř z měření a řízení v průmyslových procesech - / - / 3 KZ 3

Letní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
M963001 Diplomová práce - / - / 30 Z 30
Aktualizováno: 27.10.2021 18:16, Autor: Jan Kříž

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

VŠCHT Praha
na sociálních sítích
zobrazit plnou verzi